Enter your keyword

News

Het hart van Hamme in de kijker

Dat het centrum van Hamme in een nieuwe jasje gestoken is, is een understatement. Het ambitieuze project onder het motto “Hamme2020” brengt heel wat innovaties met zich mee. De academie, bibliotheek, een evenementenplein en verschillende nieuwe woon- en werkfuncties zorgen voor een nieuwe look en feel van de dorpskern. Deze ruimtes omvatten zowel appartementen, maar ook handelsruimtes (3200 vierkante meter) en kantoorruimtes (900 vierkante meter). Bovendien zijn ze rechtstreeks verbonden met de ondergrondse parking.
 
De woongelegenheden zijn verdeeld in twee delen (19 + 51 appartementen). Ruimte, veel lichtinval en prachtige uitzichten zijn grote troeven. Het contrast tussen de gezellige en vernieuwde markt en het groen langs de andere kant, is fenomenaal. Met behulp van een individuele warmtepomp, vloerverwarming en een regenwaterrecuperatiesysteem zijn deze appartementen Bijna Energie Neutraal. Extra troef: samen met een interieurarchitect kies je zelf de afwerkingsmaterialen.
Het hart van Hamme is nu meer dan ooit ontspannend, mooi en nog steeds vlot bereikbaar. De aanleg van het parkje nabij de school en de Kapeltuin aan de academie, zorgen voor een oase van rust en groen.
 
Project Hamme – Marktplein werd uitgevoerd in opdracht van Gemeente Hamme // AGB Hamse Investeringsmaatschappij en naar het ontwerp van Abscis Architecten bvba .
 
 
De Nieuwe Markt, exact waar je moet zijn.