Enter your keyword

News

Opendeurweekend: Residentie ’t Merelsnest te Merelbeke

Opendeurweekend: Residentie ’t Merelsnest te Merelbeke

Op 8 & 9 april werd het nieuwbouwproject ‘t Merelsnest (in opbouw door Juri nv)  in de Fraterstraat in Merelbeke opengesteld voor het publiek. Een fijne ervaring voor mogelijke kandidaat kopers die dit woongebied in ruwbouwfase van dichtbij wensten te bekijken. Het zachte weer en de aantrekkingskracht van deze bouwplek zorgden voor een heus succes en mooie opkomst.

‘t Merelsnest is een kleinschalige vastgoedproject op fietsafstand van Gent Centrum en bestaat uit twee meergezinswoningen, een groep van 6 woonentiteiten en een groep van 4 woonentiteiten, met 2 tot 4 slaapkamers. De drie grondgebonden woningen, elk met 3 slaapkamers bevinden zich achteraan op het terrein.

Een professionele begeleiding en mogelijkheid tot vragen stellen aan Vastgoed Browaeys bracht dit project tot leven. Zo zorgde een omgetoverd appartement voor een tijdelijke ontvangstruimte waarbij visualisatiebeelden en grondplannen de bezoekers een realistische inkijk gaven in het in opbouw zijnde project. Dit natuurlijk voorzien van een hapje en drankje.

Het landschapsontwerp is daarenboven de grootste troef van dit project. Het ontwerp streeft ernaar om op de site een ‘parkgevoel’ te laten heersen. De invulling van de buitenomgeving door een private ‘parktuin’ zorgt er voor dat de gebouwen een zachte inplanting krijgen in de site en de grenzen tussen privaat en gemeenschap vervagen zodat je als het ware in het ‘parkdomein’ vertoeft.

Wie het project bezocht op één van de opendeurdagen was overtuigd. De Fraterstraatsite is een uitzonderlijke locatie en de gebouwen stralen nu eenmaal kwaliteit uit. Logisch dat dit resulteerde in meerdere reservaties.
Bezoeken ter plaatse en reservaties zijn nog steeds mogelijk. Neem hiervoor contact op met Stephanie Browaeys op het nummer 0478/72.13.00 of mail info@vastgoedbrowaeys.be. Wie weet vind ook jij hier je droomplek?

Meer info op http://www.vastgoedbrowaeys.be.

Extra beelden en info vind je op onze projectfiche.

De 360° visualisaties op:
https://kuula.co/post/7fzK9
https://kuula.co/post/7fzKv